Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

PRACOVNÍ NÁPLŇ: - příprava a spolupráce při realizaci technologických změn ve výrobním procesu. - optimalizace technologických procesů a technické poradenství pro ostatní oddělení závodu a koncernu - stanovování způsobů uspořádání, průběhu a technických podmínek výroby nebo provozních procesů, výrobních a provozních zařízení, strojů, nástrojů, přípravků apod. ve výrobních provozech nebo na montážních pracovištích. POŽADAVKY: - SŠ/VŠ vzdělání v oblasti strojírenské technologie - zkušenosti 1-2 roky na technické pozici ve výrobní společnosti - technolog s vlastními zkušenostmi, které bude NADÁLE ROZVÍJET - aktivní znalost anglického nebo německého jazyku na komunikativní úrovni - podmínkou - znalost informačního systému SAP výhodou - znalost a ovládání Pro/E a Auto CAD - zkušenosti s přípravou a aplikací technologických postupů - zkušenosti s realizací procesních a technologických změn - řidičský průkaz sk. B (využití 1-2x do měsíce) ,Technolog


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace