Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Přiznali vám ID nebo OZZ a už se nemůžete uplatnit na trhu práce jako dříve vzhledem k vašemu zdravotnímu stavu?....pak právě vám nabízíme ostrahu pro: LINASET Bruntál, Zahradní 1965/44 Jsme tu pro vás: Bezpečnostní a úklidová společnost působící po celé ČR, která hledá pracovníky OSTRAHY. Co vás čeká na zakázce: - kontrola osob vstupujících do objektu - pravidelné obchůzky Co vám nabízíme: - práci na HPP - pracovní doba v nepřetržitém provozu - úvazek 30hod/týdně - mzda 86,20kč/hod. - náborový příspěvek za přivedení nového zaměstnance 10.200kč - nástup ihned - počet míst: 7 Požadavky na vás: - Certifikát strážného výhodou - výpis z rejstříku trestů - spolehlivost - místo chráněné pro OZP Na koho se můžet obrátit: - první kontakt pouze telefonicky - bezplatná linka 800991188 naše děvčata vám ráda zodpoví vaše dotazy. ,Ostraha - LINASET Bruntál


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace