Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledáme specialistu na správní řízení - vhodné i pro absolventy Náplň práce - správní řízení, kontrola práce jednotlivých oblastí v návaznosti na postoupený materiál v rámci právních rozhodnutí (dodržování platné legislativy, zákona o státní kontrole, správnost kontrolních protokolů – náležitosti v souladu s ustanovením zákona č. 552/1991 Sb.), školení zaměstnanců SRS v oblasti výkonu kontrolní činnosti v návaznosti na platné právní předpisy, zpracování právních podkladů pro činnosti SRS Požadavky - vysokoškolské vzdělání v právním oboru, výborná znalost zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, znalost zákona č. 552/1991 Sb., o státní kontrole,orientace v Občanském zákoníku, Obchodním zákoníku, Zákoníku práce, uživatelská znalost práce na PC (Excel, Word, Outlook, ASPI apod.). Nabízíme - odměňování dle tabulek pro státní správu s možností osobního ohodnocení a odměn, možnost školení a odborného růstu, pružná pracovní doba, 25 dnů dovolené. Místo výkonu práce - Ztracená 1099/10, Praha 6,Odborný referent - správní řízení


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace