Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Internetový server BonyBony, server hromadného nakupování v ČR, hledá zaměstnance na pozici Office manager/Customer service. Rosteme každým dnem a do našeho týmu hledáme schopné a důsledné lidi, kteří mají zájem o kreativní práci a extrémně zajímavý produkt. Pozice: Office manager spojený s pracovníkem péče o zákazníky Náplň práce - zařizování drobných kancelářských věcí - sledování nákladů společnosti + fakturace - zpracovávání reportů - komunikace se zákazníky přes mail, FB a telefon Požadujeme: - alespoň SŠ vzdělání - znalost práce s počítačem (MS Office) a uživatelská znalost internetu - samostatnost, zodpovědnost, systematičnost, pečlivost - velmi dobré komunikační schopnosti a vystupování - týmového ducha - časovou flexibilitu, možnost nástupu okamžitě Nabízíme: - práci na DPP či ŽL - zajímavou práci v odvětví prodeje on-line - odpovídající finanční ohodnocení - příjemné pracovní prostředí - zkušený mladý tým V případě zájmu o pozici nám zašlete CV. ,Office manager/Customer service


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace