Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledáme RECEPČNÍ se znalostí AJ pro Vědecko-technologický park Ostrava Poruba Náplň práce Komunikace s návštěvníky budovy, evidence, správa klíčů Spolupráce se složkami PČR a HZS Obsluha kamerových systémů (CCTV) Obsluha pultu centrální ochrany (PCO) Obsluha elektronických zabezpečovacích systémů (EPS, EZS, SHZ, C4 apod.) Pochůzky v rámci objektu, a to jak venkovních tak vnitřních prostor (vč. schodiště) V zimních měsících zajišťování zimní údržby přístupových ploch Dodržování daných bezpečnostních předpisů Nabízíme Práci v silné a stabilní společnosti Odpovídající platové hodnocení Možnost záloh na mzdu Nástup možný ihned Požadujeme Trestní bezúhonnost Znalost anglického jazyka na úrovni A2 Znalost práce na PC (Word, Excel - tabulky, Outlook – pošta, kalendář schůzek) Fyzická zdatnost, možnost OZZ (bez omezení pohybu) Zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, příjemné vystupování, komunikativnost Místo výkonu práce: Vědecko-technologický park Ostrava Poruba,RECEPČNÍ se znalostí AJ


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace