Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Náplň práce: - manipulace s VZV (čelně nebo bočně vedený) - nakládka a vykládka kamionů - zaskladňování a vyskladňování zboží - starost o koloběh ve výrobě - práce s terminálem a se čtečkou Požadujeme: - předchozí zkušenost s VZV výhodou – nové pracovníky kompletně zaškolíme – včetně zaškolení na práci s terminálem a se čtečkou - spolehlivost a pečlivost - vhodné pro muže i pro ženy Nabízíme: - práce na HPP na dobu neurčitou - kompletní zaškolení pro nové pracovníky - zajímavé mzdové ohodnocení plus další bonusy (prémie za odchozené směny, osobní a firemní prémie, 13. Plat, příspěvek na životní a penzijní připojištění, každoroční zvyšování platu) - 5 týdnů dovolené - cafetrie a závodní stravování - možnost využití svozového autobusu do práce Směnnost: - třísměnný provoz nebo 12-ti hodinové směny Nástup: - září nebo říjen Místo výkonu práce: - Pohořelice Mzda: 19.200 Kč ,Manipulant/ka Pohořelice


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace