Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Dotazování na prodejnách!

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Agentura pro výzkum trhu a veřejného mínění NMS Market Research s.r.o. rozšiřuje tým svých tazatelů na osobní dotazování pro externí spolupráci - téma nakupování. Dotazování probíhá formou CAPI (pomocí tabletu, který agentura zapůjčuje; práce s ním je velmi jednoduchá) po celé České republice. Vybraná města výzkumu, kde s námi můžete spolupracovat jsou: Královehradecký kraj – Hradec Králové, Jičín, Jaroměř, Dvůr Králové NABÍZÍME: • Spolupráci dle Vašich časových možností • Zajímavé finanční ohodnocení + bonusy za kvalitní spolupráci • Možnost dlouhodobé spolupráce POŽADUJEME: • Spolehlivost, pečlivost, komunikativnost, flexibilitu, bezúhonnost • Základy práce na PC • Věk min. 18 let • Zkušenosti s dotazováním velkou výhodou V PŘÍPADĚ ZÁJMU O SPOLUPRÁCI SE ZAREGISTRUJTE NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH WWW.TAZATEL.CZ A ZAŠLETE NÁM EMAIL S PŘILOŽENÝM ŽIVOTOPISEM A AKTUÁLNÍ FOTOGRAFIÍ NA UVEDENOU EMAILOVOU ADRESU. (Bez registrace a poslání výše uvedených dokumentů není spolupráce možná) ,Dotazování na prodejnách!


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace