Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Kontrola letáku Albert,Roznos letáků

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Roznos letáků Staré-Brno Popis: Jedná se o roznos letáků cca 1500ks. 2x týdně Pondělí-Úterý , Středa-Čtvrtek (den záleží na vás). V lokalitě Staré-Brno, ulice (Leitnerova,Hybešova,Nové sady,...) - Brigáda není placena od hodiny, ale za provedení práce - Časová flexibilita (záleží na vás) - K roznosu zapůjčíme (vozíček,kárku) -pokud nemáte- - Na věku nezáleží - Práce spíše vhodná pro (muže a mladistvé) - Práce také vhodná pro dívky,ženy,maminky na MD,osoby v důchodovém stavu/věku POŽADUJEME: - Časovou flexibilitu - Spolehlivost - Docházku TYP KONÁNÍ BRIGÁDY: - Nutné vyzvednutí letáků - Roznos let. do danných obytných domů PARAMETRY LETÁKŮ: - cca 1500ks let. - cca 1 balík 3kg - cca natříděné let. ve vozíčku 50kg ODMĚNA: - Výplata každý měsíc - Podle vykonané práce a ks/let. - Pevná část 100kč, variabilní část 150kč a víc Pokud máte zájem více info. mailem nebo tel. Pro info. E-mailem prosím o Jméno,příjmení,lokalitu,popřípadě adresu,Kontrola letáku Albert,Roznos letáků


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace