Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů MAMINKY NA MD, STUDENTI

práce pro studenty a maminky na MD

práce pro studenty a maminky na MD

2007-12-06 22:12:18

Hledáme komunikativní ženy/dívky, které jsou samostatné a mají rády práci s lidmi. Nabízíme 2 pozice v poradenském centru. A to do obchodní a do organizační sféry. Osobní pohovory si domlouvejte u p. Smutkové na tel: 732 353 498

Brigáda vhodná pro maminky na MD a studenty

Brigáda vhodná pro maminky na MD a studenty

2008-01-14 20:55:15

Nabízím práci vhodnou pro maminky na MD,studenty, ale i všechny ostatní kteří si chtějí přivydělat. Vhodné jak pro muže tak ženy. O bližšší informace si pište na mail: brigada@volna.cz, nebo volejte na tel. 777327759 mezi 9-17hod.

Finanční přilepšení nejen pro studenty a maminky na MD

Finanční přilepšení nejen pro studenty a maminky na MD

2008-01-22 11:53:07

Přemýšlíte, jak si bez fyzické náročné práce "přilepšit"? Jednoduchá časově nenáročná prácička, která baví a hlavně vydělává. Pár stovek měsíčně se vždycky hodí, co říkáte?

MAMINKY NA MD, STUDENTI

MAMINKY NA MD, STUDENTI

2008-01-23 11:02:32

Všude kolem nás se to hemží samými podvodnými inzeráty typu "zašlete v obálce...", "klikání za pár korun měsíčně...". Jsem bývalá studentka VŠ, nyní maminka na MD a můžu otevřeně přiznat, že kdybych již tehdy měla možnost přidat se k mezinárodní firmě FM Group World (obchodující v 29-ti zemích světa na trhu s parfémy), neváhala bych ani minutu! Práce je to jednoduchá, nadstandartně finančně ohodnocená, podložena smlouvou! Pište si nezávazně o informace - LEDEN JE VE ZNAMENÍ SLEV A AKČNÍCH NABÍDEK!

PŘVÝDĚLEK (nejen) pro maminky na MD

PŘVÝDĚLEK (nejen) pro maminky na MD

2008-01-23 22:38:06

HWC Club nabízí nejen širokou škálu kvalitních výrobků, pro které se budete po vyzkoušení stále vracet, ale i možnost spolupráce, při které se můžete seberealizovat.Spolupracovat můžete jako SAMOSPOTŘEBITEL - výrobky se vám líbí, ale nemáte chuť nic prodávat – využijete zákaznické registrace, která Vám umožní slevu 35% na nákupy oproti katalogovým cenám. -PRODEJCE - máte své zákazníky, nakupujte se slevou a prodáváte naše výrobky - prodejem výrobků můžete proměnit všechny slevy a bonusy v přímý zisk až 45%. Další možné příjmy z budování obchodní struktury spolupracovníků a registrovaných zákazníků (provize z nákupu celé sítě)– to je příležitost pro ty co mají opravdový zájem! -Můžete provozovat PRODEJNÍ MÍSTO Pokud vás tedy zaujme sortiment-zájemcům z celé ČR ráda pomohu- více na mých stránkách.www.hwcclub.websnadno.cz

Kosmetika od miminek po maminky

Kosmetika od miminek po maminky

2008-01-28 19:06:43

Trápí vás či vaše dítě suchá pleť?- 100% čistá vazelína,vhodná nejen pro děti ale i dospělé a alergiky,zklidní a zjemní citlivou a suchou pokožku,v zimě chrání obličej a rty proti promrzání a bolestivému popraskání,chrání jemnou dětskou pokožku proti opruzeninám,vynikají na velmi suchou pleť,má vysoký ochranný a hydratační účinek,hypoalergenní,uleví popraskaným rtům, odstraní make-up,oční stíny, ŕasenku, zklidňuje podrážděnou pokožku,používá se jako krém. V nabídce i další vynikající výrobky - Aloe vera gel, dětské olejíčky s Aloe, vitamínem E,pudry, vynikající prací gel s marseillským mýdlem a další produkty, které najdou uplatnění ve vaší domácnosti. Využijte registrace k vlastním levnějším nákupům ale i možnému přivýdělku! Celý sortiment najdete na mých stránkách - pokud vás zaujme - pomohu vám. www.hwcclub.websnadno.cz

MAMINKY NA MD

MAMINKY NA MD

2008-02-04 09:48:29

Také se Vás osobně týká snížení rod.příspěvku v tomto roce? Začněte si vydělávat! Jako maminka na MD se dvěmi dětmi Vám nabízím spolupráci s mezinárodní firmou FM Group... Bez rizika, podloženo smlouvou, řada výhod pro registrované! Pokud budete chtít, budete nadmíru spokojené!!!

maminky na MD

maminky na MD

2008-02-04 22:35:55

Maminky na MD a studenti,máte rádi parfémy, chcete nakupovat levně a ještě si slušně přivydělat? Ráda vysvětlím, pište, volejte.

pro studenty i maminky

pro studenty i maminky

2008-02-04 22:45:56

Jste student nebo maminka na materske? Počítáte každou korunu a chtěli byste si přivydělat? Zažila jsem podobné chvilky, ale už jsou pryč, nyní si dobře přivydělám a ještě mě práce baví:) Pro bližší informace pište, volejte.

Výuka tenisu pro děti od 4 let i maminky.

Výuka tenisu pro děti od 4 let i maminky.

2008-02-10 08:39:59

Nabízím výuku tenisu pro děti. Dětská tenisová školička.( 4-8let). Max 5 dětí ve skupince. Možnost individuální výuky i pro maminky. Bývalá závodní hráčka a trenérka tenisu.

Přivýdělek pro studentky a maminky na mateřské!

Přivýdělek pro studentky a maminky na mateřské!

2008-02-18 09:23:22

Pro poradenské studio v Kyjově popř. v Hodoníně hledáme 4 schopné komunikativní dívky, ženy, které mají rády styl Wellness, dermatologii a nebojí se nezávisle pracovat. Vhodné pro maminky na mateřské, studentky a ženy, které si chtějí přivydělat. Náplň práce: ošetření pleti, klientský servis, poradenství v oblasti zdravého životního stylu a péče o pleť. 150 Kč/ hod + 20% marže z prodeje produktů. Pracovní doba asi 2 hod./denně podle dohody. Pozor vhodné pro dívky od 18.let! Zaškolení 30 dní. Zájemkyně volejte na tel. číslo 721 277 615 a domluvíme se na termínu výběrového řízení, kde se dozvíte veškeré informace.

PŘÍLEŽITOST pro ženy,maminky, hospodyňky!

PŘÍLEŽITOST pro ženy,maminky, hospodyňky!

2008-02-18 16:30:07

Chcete-li si vyzkoušet a začít nezávislé podnikání (nebo si jen přivydělat ) je tato činnost právě pro vás -ženy, maminky, hospodyňky - kdy jste sami sobě pánem! Nikdo se vás neptá, kdy půjdete na mateřskou či zda máte nemocné dítě, ....pracujete a pomáháte ostatním podle vašich možností a berete podle předem stanovených pravidel.Staňte se členem HWC clubu-Za každý nákup ušetříte min.25%-to je 250 Kč z 1000 Kč.Za svoje nákupy dostanete body, které se promění podle jejich výše za peníze.Zásobujete sebe a své nejbližší okolí - můžete mít i zisk z prodeje až 45% nebo své nákupy zadarmo!Nahrazujete reklamu vlastním doporučením a radíte přátelům jak výhodně nakupovat!I z jejich bodů máte zisk!Budete překvapeni nejen skvělými cenami, kvalitou ale i výhodným balením výrobků. Jsou nákupy, které stejně musíme někde udělat-výrobky co potřebujeme pro běžný chod a údržbu domácnosti, pro krásu, čistotu i zdraví.Tak proč nevyužít této možnosti? www.hwcclub.websnadno.cz

Přivýdělek nejen pro maminky na mateřské dovolené

Přivýdělek nejen pro maminky na mateřské dovolené

2008-03-01 08:11:29

Reálný přívýdělek až 20.000,- Kč měsíčně, práce na počítači 20 minut denně. Nejedná se o reklamy. Žádné osobní pohovory. Bližší informace zašlu e-mailem.

MAMINKY NA MD

MAMINKY NA MD

2008-03-05 14:08:19

Nabízím Vám spolupráci s mezinárodní firmou FM Group World - jednoduchá obchodně-reklamní činnost - bez rizika, podloženo smlouvou - mnoho výhod pro členy (dotované mob.tel., volání zdarma, ...) - bez nutnosti ŽL - VYSOKÉ ZISKY, PROVIZE Pište si nezávazně o informace a využijte šanci být součástí té nejúspěšnější skupiny na světě, registrací u mne jen získáte (řada akcí a podpora nově registrovaným)!

STUDENTI

STUDENTI

2008-03-06 13:52:08

Skončilo vám zkouškové, máte více času? Jak ho využít co nejlépe? Brigádou! Jakou? TOU NEJLÉPE PLACENOU!!! Pište si nezávazně o informace, jak začít spolupracovat s mezinárodní firmou FM Group World a konečně být za práci pořádně fin. ohodnoceni! Podloženo smlouvou, se zájemci nad 18 let. skype: kirsch77 ICQ: 244821826

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Všude kolem nás se to hemží samými podvodnými inzeráty typu \"zašlete v obálce...\", \"klikání za pár korun měsíčně...\". Jsem bývalá studentka VŠ, nyní maminka na MD a můžu otevřeně přiznat, že kdybych již tehdy měla možnost přidat se k mezinárodní firmě FM Group World (obchodující v 29-ti zemích světa na trhu s parfémy), neváhala bych ani minutu! Práce je to jednoduchá, nadstandartně finančně ohodnocená, podložena smlouvou! Pište si nezávazně o informace - LEDEN JE VE ZNAMENÍ SLEV A AKČNÍCH NABÍDEK!,MAMINKY NA MD, STUDENTI


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace