Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Placená diskuse

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dobrý den, ráda bych Vám představila přivýdělek - jde nabídku telefonické diskuse o rádiu. Jde o to, že by Vám společnost Median volala každé tři týdny. Diskuse by trvala maximálně 20 minut a mluvilo by se o tom, co se Vám líbí a co ne na rádiu. To pomáhá rádiu zlepšit služby a zvýšit sledovanost. Po pátém volání Vám zašlou 250 Kč a po dalších 5 dalších 250 Kč. Při prvním volání chtějte představit také další placené projekty. Týká se to žen od 30-44 pro Ostravsko (ale dá se s tím něco udělat, i když jste od jinud) a od 25-44 pro Prahu také můžů od 25-39 poslouchajících jedno z těchto rádií: Impuls, Frekvence 1, rádio City, Kiss 98, Bonton a pocházejících ze Středočeského kraje. V těchto oblastech můžete také pracovat či studovat nebo mít přechodné bydliště. V případě zájmu mi pošlete prosím - jméno, adresu, věk, telefonní číslo, které rádio nejvíc posloucháte (ideálně Impuls, Frekvence 1, rádio City, Kiss 98, Bonton - 1 z toho) a kolik dní v týdnu a kdy mohou volat.,Placená diskuse


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace