Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Tazatel/ka v telefonním studiu

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Společnosti IBRS se sídlem Dubečská 6, Praha 10 hledá brigádníky Popis pozice: Práce je vhodná pro studenty, osoby na rodičovské dovolené, důchodce i pracující, kteří by si RÁDI PŘIVYDĚLALI. Náplní práce je dotazování respondentů po telefonu dle předem připraveného dotazníku. Jedná se o zjišťování názorů lidí na různá témata, nikoliv o prodej. Pracovní doba je flexibilní - záleží vždy na domluvě, kdy budete moci přijít. Možno chodit I V ODPOLEDNÍCH A PODVEČERNÍCH HODINÁCH A O VÍKENDECH. Dotazník je na cca 5-10 min, odměna za 1 vyplněný dotazník 20,- Kč. V hodinové mzdě to pak je 80 - 100,- Kč/hod (záleží jen na Vašich schopnostech) Požadujeme: - komunikativnost - chuť učit se nových věcem - příjemné vystupování - věk minimálně 16 let - základní znalost práce na PC - zkušenosti s dotazováním vítány - nejsou však podmínkou, nezkušené nováčky rádi zaškolíme Nabízíme: - práci v příjemném kolektivu - praxi v oblasti marketingových průzkumů - flexibilní pracovní dobu ,Tazatel/ka v telefonním studiu


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace