Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Wellness koač - výživa či sport

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Do příjemného, zavedeného studia příjmu do týmu pár sympatických lidí se vztahem ke zdravému životnímu stylu. Náplň práce: Na základě tělesné analýzy a stravovacích návyků vysvětlíme, jak tělo funguje, co potřebuje, co nikoliv. Jak předcházet zdravotním problémům, či kde hledat jejich příčiny. Především klienta učíme, jak zdravě a chutně snídat, jak do jídelníčku jednoduše dodat všechny potřebné živiny, bílkoviny, a jaký by měl být optimální pitný režim. Poté sestavíme program šitý na míru - tzn. hubnutí, anti-celulitidové programy, přibírání, sportovci, děti, starší lidé, regenerace, detoxikace... Tímto práce nekončí- následuje dlouhodobá péče o klienta a vedení + motivace. Možnost skupinových kurzů, cvičení, péče o pleť... Do začátku nováček nepracuje sám- má k sobě smluvně vázaného zkušeného partnera, který ho vede, učí a je za jeho výsledky zodpovědný. Očekáváme: - příjemné vystupování - seriózní přístup - schopnost samostatného rozhodování - týmovost - vztah k zdravému ž,Wellness koač - výživa či sport


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace