Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Firma Virtus Transport s.r.o. přijme řidiče sk. B na HPP na dobu neurčitou nebo na ŽL. Náplň práce: - Rozvoz zboží po ČR + EU - Pravidelná komunikace s dispečinkem - Práce s mob. tel. Požadujeme: - ŘP sk. B - Ochota práce celá ČR a EU - Časová flexibilita (více km více peněz) - Zodpovědnost a slušné chování - Čistý TR - Národnost CZ/SK - Praxe v mezinárodní dopravě – dodávka/kamion - Domluvit se Nabízíme: - Finanční ohodnocení 2Kč/1Km => čím více Km tím vyšší plat (nájezd od 15.000Km do 25.000Km za měsíc) - Pravidelná mzda - Férové jednání a dobré platové podmínky - Pravidelně servisovaná auta - Spací lůžko v autě - Auto přidělené řidiči / po dohodě možno i domů - Příplatek za víkendy a stání - Po zkušební době další benefity + navýšení platového ohodnocení na 1Km - Mobilní telefon s neomezeným tarifem pro řidiče - Smlouva na dobu neurčitou - Pracovní doba pondělí – pátek, víkendy volné – možnost přivýdělku případně i o víkendech - Pojištění odpovědnosti - Možnost práce na ŽL,ŘIDIČ sk. B, ČR + EU (plachtová dod


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace