Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Francouzská IT společnost specializující se na vývoje softwaru pro telekomunikační a IT-společnosti, hledá vhodného kandidáta. Požadujeme: - zkušenosti s tvorbou podnikových systémů, webových aplikací - výbornou znalost jazyku : PHP, PERL - dobrou znalost MySQL, PostgreSQL - dobrou znalost Linux-platform - dobrou znalost technologií XHTML, CSS - znalost AJ – nutné porozumění technické dokumentace - znalost FJ, nebo IJ, nebo SJ vítaná, ale není podmínkou - praxe v oboru vítaná - živnostenský list v oboru IT Nabízíme: - perspektivu dlouhodobé spolupráce - místo výkonu práce: Praha 1 - zajímavou a perspektivní práci v malém profesionálním mezinárodním kolektivu s moderními technologiemi na prestižních projektech pro - významné zákazníky z Francie, Itálie, Španělska - osobní i profesní růst - platové ohodnocení odpovídající zkušenostem a vzdělání - práce na ŽL - další výhody Máte-li zájem o výše nabízenou pozici, zašlete prosím životopis v ČJ a AJ na uvedenou adresu: job@softalys.com,PROGRAMÁTOR PHP


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace