Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Do týmu hledáme kolegy/kolegyně, kteří: - rádi budují nové věci, - baví je pracovat v terénu, - dokáží dobře a férově řídit skupinu obchodních zástupců ve svěřeném regionu, motivovat a rozvíjet je, - pracují efektivně a samostatně, - mají platný ŘP sk. B a aktivně řídí, - umí organizovat sebe i ostatní, - s námi vybudují silný tým a chtějí dlouho táhnout za jeden provaz. Na co se můžete od nás spolehnout: - podpora v rozvoji a růstu spolu s firmou, - aktivní podporu od nadřízeného a všech kolegů, - férovost a transparentnost od vedení společnosti, - perspektivu společnosti se silným personálním i kapitálovým zázemím, - zaměstnanecké benefity, dovolená v zahraničí. Informace o pozici: Místo pracoviště: Strakonice, České Budějovice, Český Krumlov, Bechyně, Kaplice. Typ pracovního poměru: ŽL se zaměstnaneckými výhodami. Typ smluvního vztahu: mandátní smlouva. Požadované vzdělání: Středoškolské nebo odborné vyučení bez maturity.,Manager obchodní skupiny - J Čechy


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace