Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Přijmeme pracovníky/ce pro práci v kanceláři, organizaci schůzek, telefonickou komunikaci se zákazníkem, vyřizování e-mailů, zakázek. Preferujeme zájemce s ochotou učit se novým věcem, seberealizací a příjemným vystupováním. Výdělek 26-50 000 Kč.m - dle prac. činnosti. Kompletní zapracování, zaškolení. Možnost kariérního postupu a vedení kanceláře. Prostor pro seberealizaci, osobní rozvoj ve stabilní společnosti. Perspektivní a zajímavá práce v příjemném kolektivu Firemní výhody a benefity (auto i pro soukromé účely, volná pracovní doba, mobilní telefon, home office Práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek, práce jen některé dny týdnu .Info na tel.,Asistent/ka, referent/ka, obch.zást


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace