Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

V současné době v souvislosti s růstem nezaměstnanosti v některých oborech jsme se rozhodli ve spolupráci s úřady práce ve městech Semily, Liberec, Mladá Boleslav pořádat několik bezplatných rekvalifikačních kurzů, které mají vyústit obsazením 16 asistentských pozic, 20 brigádnických pozic, 3 pozic ve středním managementu v horizontu 1 roku a 2 ředitelských pozic v horizontu 4 let. Požadavky z naší strany: - zájem o obory administrativa, finance, ekonomika, management či personalistika - ochota se permanentně vzdělávat a pracovat na sobě - ochota kariérově a profesně růst - min SŠ vzdělání - základní znalost alespoň jednoho cizího jazyka a základy práce na PC Vaše stručné profesní životopisy prosím zasílejte na níže uvedenou adresu a v případě splnění našich požadavků budete kontaktování do 10 pracovních dnů a nominováni do prvního kola výběrového řízení. Ing. Jakubková,Expanze firmy - volná pracovní místa


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace