Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Regenerační centrum-flexibilní a at

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Do zavedeného centra v Olomouci přijmu nové kolegy. Zabývám se komplexní a cílenou výživou jak pro vrcholové sportovce, tak i pro lidi, kteří si chtějí zlepšit zdraví, kondici a postavu. Centrum zajišťuje: optimální výživu a i péči o pleť a cvičení s klienty. Práce zahrnuje: jednání s klienty a jejich vzdělávání, sestavování jídelníčku a pohybových aktivitách na míru. Požaduji: min. 10 hodin týdně na brigádu, spolehlivost a seriózní vystupování, komunikativnost, zájem o bor a ochotu se učit, min. věk 18+ Nabízím: kompletní zaškolení zdarma, flexibilní pracovní dobu, při splnění časových náležitostí výdělek na brigádu 10-12.000 měsíčně. Vhodné i pro studenty, maminy na MD..... Životopis v případě zájmu zašlete na mail: regenerace.olomouc@gmail.com ,Regenerační centrum-flexibilní a at


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace