Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Cisnik, chef de rang, provozni

16 ucebnic kuchar-cisnik za 1 600,- UPLNE NOVÉÉÉ!

16 ucebnic kuchar-cisnik za 1 600,- UPLNE NOVÉÉÉ!

2008-02-03 12:07:51

Prodavam 16 knizek za super cenu 1 600,-.Jsou to knizky v oboru kuchar-cisnik pro pohostinstvi.Volejte na 722620753 a nebo na konopinda01@seznam.cz..

UCEBNICE KUCHAR CISNIK-NOVÉÉÉ.

UCEBNICE KUCHAR CISNIK-NOVÉÉÉ.

2008-02-22 11:13:49

PRODAM 16 KNIH KUCHAR CISNIK PRO POHOSTINSTVI JEN ZA 1400,- KC.JSOU JAK NOVE,POUZITY JEN JEDEN ROK.PO DOMLUVE SLEVA NA 1000,-KC.PISTE NA konopinda01@seznam.cz A NEBO VOLEJTE NA 722620753.DEKUJI

Cisnik, chef de rang, provozni

Cisnik, chef de rang, provozni

2010-08-12 10:22:15

Hledam praci cisnika, chef de rang nebo provozniho vedouciho v gastronomii. Jsem 24lety Cech, spolehlivy, samostatny, nebojim se prace a rad se ucim novym vecem. I pres relativne nizky vek mam spoustu zkusenosti z obchodu a gastronomie. Mam velke zkusenosti s vedenim provozu a vedenim lidi predevsi z Lucemburska a z Francie, kde jsem stravil radu let. V Ceske republice jsem 8mesicu a bohuzel musim rict,ze me zkusenosti s gastronomii, obchodem a hlevne s pristupem lidi, tady v Brne jsem hluboce zklaman. Mam 2vyucni listy z oboru kuchar,1 z CR a 1z Francie, maturita Restaurace/hotel/vedeni provozu - Francie. Prosim jen o solidni a vazne nabidky na HPP s radnou pracovni smlouvou. Kontaktujte mailem nebo telefonicky.

hledam praci barman,cisnik,servirka

hledam praci barman,cisnik,servirka

2010-09-21 17:17:25

Hledam praci na pozici barmanka,cisnice,servirka,obsluha v Chebu a okoli.Praxe v oboru 10let..hotel,restaurace,casino.Perfektni znalost NJ.Spolehlivost.Flexibilita.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledam praci cisnika, chef de rang nebo provozniho vedouciho v gastronomii. Jsem 24lety Cech, spolehlivy, samostatny, nebojim se prace a rad se ucim novym vecem. I pres relativne nizky vek mam spoustu zkusenosti z obchodu a gastronomie. Mam velke zkusenosti s vedenim provozu a vedenim lidi predevsi z Lucemburska a z Francie, kde jsem stravil radu let. V Ceske republice jsem 8mesicu a bohuzel musim rict,ze me zkusenosti s gastronomii, obchodem a hlevne s pristupem lidi, tady v Brne jsem hluboce zklaman. Mam 2vyucni listy z oboru kuchar,1 z CR a 1z Francie, maturita Restaurace/hotel/vedeni provozu - Francie. Prosim jen o solidni a vazne nabidky na HPP s radnou pracovni smlouvou. Kontaktujte mailem nebo telefonicky.,Cisnik, chef de rang, provozni


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace