Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Práce pečovatelky v Anglii

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zprostředkování práce v Anglii na pozici live in care Pokud přemýšlíte změnit své zaměstnání nebo zkrátka zkusit něco nového, mohu Vám pomoci zprostředkovat práci v Anglii jako pečovatel-ka/ ošetřovatel-ka pro live in pozici. Mám osobní zkušenost u firmy Agincare. Práce je různorodá, vždy záleží na potřebách klienta. Osobně na této práci vidím spoustu pozitiv: - Ušetříte za ubytování a stravu, protože žijete s klientem - Díky této práci, můžete cestovat více, než při normálním zaměstnání - Zdokonalíte se v angličtině ( jeden z důvodů, proč jsem chtěla odjet do ciziny ),což Vám otevírá určitě další dveře ve vaší kariéře - Velmi hezké finanční ohodnocení - Pro studenty zdravotnických a sociálních oborů mohou dostat hezkou praxi do CV - Pokud jste právě ukončili studium a nevíte jakým směrem se dát, či Vás už nebaví stereotyp v současném zaměstnání, možná právě celková změna prostředí a život v cizině, Vám pomohou uvědomit si své hodnoty a posunout se dál. Kontakt: pokora.a@seznam.cz,Práce pečovatelky v Anglii


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace