Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů VYDĚLÁVEJ NA POKUTÁCH

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Jedná se o firmu ze Spojeného království, která získává prostředky na nákup nových, přenosných radarů k měření rychlosti vozidel. Do roku 2022 má sepsanou smlouvu s vládou, že 40% zisku z vybraných pokut za překročení rychlosti bude použito do tohoto projektu.!!! Na trhu je tato firma od dubna roku 2016 a od 15.1.2017 jsou webové stránky také v Českém jazyce. Spolupracovat se s touto firmou dá několika způsoby 1, Bez počátečního vkladu, získáváním nových spolupracovníků,když za vámi přímo získané dostanete 10%, z druhé úrovně 5%, dále 3%, 2% a třikrát po 1%. Celkem tedy získáváte peníze z 10 úrovní. Za získaný kapitál nakupujete akcie v hodnotě 30dolarů a pravidelně denně, 7 dní v týdnu dostáváte dividendy 1-3%!!!!! 2, Samotář si koupí jednu, nebo více akcií v hodnotě 30 dolarů a vybírá 1-3% denní zisky. 3, Když si chci vydělat co nejvíce a nejrychleji, kombinuji oba postupy. Koupím nějaké akcie, hledám nové spolupracovníky, reinvestuji a během krátké doby si slušně vydělávám. ,VYDĚLÁVEJ NA POKUTÁCH


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace