Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledáme 3 šikovné kolegy do Wellnes studia zdraví v Brně. Pracovní náplň: Náplň naší práce je zdravý životní styl a péče o klienty, kteří nejsou spokojeni se svojí váhou nebo mají různé zdravotní problémy. Sestavujeme také jídelníčky a programy pro sportovce. Dále je u nás možnost pečovat o klienty, kteří mají problémy s pletí nebo chtějí jenom dobře vypadat. Pracovní dobu si můžete naplánovat podle vašich možností. Na VČ však minimálně 8h/týdně a na HV 20h/týdně. Finanční ohodnocení na VČ 7 000 - 10 000 Kč, na HČ 25 000 - 35 000 Kč. Požadujeme: - Věk minimálně 18 let. - Ochota vzdělávat se v oblasti výživy. - Spolehlivost. - Zájem o zdravý životní styl. - Příjemné vystupování. Nabízíme: - Volnou pracovní dobu. - Komplexní zaškolení - neplatíte si žádný kurz. - Příjemný kolektiv. - Možnost budování kariéry. - Odpovídající finanční ohodnocení.,Wellnes trenér - Výživový poradce


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace