Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

TRYSKAČ odlitků Náplň práce : Tryskač na poloautomatu - Brokový, poloautomatický tryskací systém bubnového typu. Jedná se o kontinuální tryskací stroj s dopravním pásem na kovové odlitky a vně stroje se automaticky otryskají. Pracovní obsluha obstará ruční manipulaci kovových odlitků na dopravním pásu. Mzdové ohodnocení : cca 120,- Kč/hodinu. Tryskač manuelni – Práce v kryté komoře v ochranném obleku. Pracovník je vystaven přímému kontaktu ocelových brokových kuliček. Mzdové ohodnocení : cca 100,- Kč/ hodinu. Vzdělání : a/ vyučen v černém řemesle-zaučíme. b/ základní vzdělání-podmíněno ŘP skupiny „C“ a výše-zaučíme. Požadujeme: • manuální zručnost. • spolehlivost, zodpovědnost. • ochota pracovat ve 3 směnném provozu. Nabízíme: • platové hodnocení 100 – 120,- Kč/hod. čistého při výkonu na 100%. • dlouhodobou spolupráci. • možnost zajištění ubytování. • příspěvek na ubytování či na dopravu ve výši 3.000,- Kč/os./měsíčně. • možnost vyplácení záloh na mzdu,Tryskač odlitků


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace