Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pro našeho významného klienta se sídlem v Písku hledáme vhodné kandidáty na pracovní pozici ÚČETNÍ Náplň práce: *vedení účetnictví *fakturace *vedení mzdového účetnictví *hlavní kniha, evidence pohledávek, evidence závazků, pokladní deník a ostatní evidence inventarizace (roční a pravidelná) *vnitropodniková fakturace a převody *příprava přiznání daně z příjmu právnických osob a sestavení účetní závěrky Požadujeme: *VŠ ekonomického směru nebo SŠ ekonomického směru s *3 letou praxi v oboru *schopnost pracovat jako člen týmu *základní anglického jazyka *výborné komunikační schopnosti *znalost daňové soustava ČR, mzdové účetnictví *práce s počítačem (znalost programů MS Office) Nabízíme: *až pět dnů placeného volna navíc *měsíční, půlroční a roční bonusy *zajištění kurzů a školení pro rozvoj pracovních dovedností *příspěvek na dojíždění *příspěvek na stravu v jídelně v objektu závodu *příspěvek na podporu týmových mimopracovních aktivit,Účetní Písek


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace