Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou... Plný pracovní úvazek v jednosměnném provozu.... Hrubá mzda 20.000 - 25.000 Kč, podle zkušenoství a praxe... Nástup možný ihned.... Co bude obsahem Vaší práce? - instalace a výstavba aktivních i pasivních prvků distribuční sítě - instalace a servisní práce při připojování zákazníků - servis distribuční sítě Jaké znalosti po Vás budeme chtít? - základní znalost TCP/IP - výhodou je znalost technologie Routerboard - základní znalost metalických sítí a strukturované kabeláže - řidičský průkaz skupiny B - vyhláška č. 50 paragraf 6 je výhodou - manuální zručnost - práci ve výškách Vše ostatní Vás naučíme. V případě zájmu se ozvěte na telefonní číslo +420 604 164 839 a my Vám rádi zodpovíme Vaše dotazy a domluvíme se s Vámi na osobním setkání.,Montážní technik distribuční sítě


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace