Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Nástupní mzda 17 800 Kč Osobní ohodnocení 3 000 Kč nadstandardní příplatky smlouva na HPP příspěvek na ubytování až 4 500,- Kč. moderní a čisté pracovní prostředí výborná dopravní dostupnost (zastávka autobusu přímo u zaměstnaneckého vchodu do areálu) svozové autobusy pro celý liberecký kraj ušetříte díky dotovanému závodnímu stravování 55% z ceny jídla důkladné proškolení při nástupu do zaměstnání lékařská prohlídka a pracovní pomůcky zdarma Náplň práce Budete vyrábět komponenty pro klimatizační jednotky do automobilů světově známých značek. Uvítáme manuální zručnost pečlivost, zodpovědnost ochotu pracovat v třísměnném provozu (ranní, odpolední, noční) praxi v oboru a ve výrobě (není podmínkou, ale výhodou) CHCETE PRÁCI NEBO VÍCE INFORMACÍ? Zavolejte, napište, nebo přijďte na naší pobočku (výběrová řízení probíhají každý den od 9:00 do 11:00, po předešlé domluvě možný individuální termín) Ascari s.r.o. Pražská 12/15 Liberec Lenka Zikánová tel: 733 619 388 ,! NÁSTUP IHNED, PLAT V PRŮMĚRU 23


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace