Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Na nové rozbiehajúce projekty v Rakúsku hľadáme jednotlivcov aj ucelené partie certifikovaných a spoľahlivých zváračov WIG / TIG, potrubárov a montérov. Jedná sa o prípravu a zváranie potrubných rozvodov a oceľových komponentov + montáže a zapájanie strojov. Vyžadujeme platný EU zváračsky preukaz 141 a plynulú znalosť nemeckého / anglického jazyka. Nakoľko sa jedná aj o prácu vo výškach je potrebný certifikát (nie je podmienkou ). Vítané sú skúsenosti s prácou na veľkých nádržiach a s potrubím. Dlhodobá zákazka s možnosťou ďalšej spolupráce, v pracovnom tíme zloženom zo Slovákov a Čechov. Plat zvárač od 17,-€ /hod., potrubár od 15,-€/hod., montér od 12,-€/hod. (v závislosti od skúseností a znalosti jazyka) + možnosť nadčasov. Práca na nemecké pracovné zmluvy, ubytovanie zabezpečené a hradené, cesta individuálne. V prípade záujmu je potrebné zaslať Váš životopis a kópie Vašich certifikátov / skúšok alebo nás kontaktujte.,ZVÁRAČ WIG/TIG – POTRUBÁR – RAKÚSKO


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace