Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Zdravotní sestra - DE, AT, CH

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

GSH Quality Personal je německá personální agentura, specializující se na vyhledávání kvalifikovaných odborníků v oblasti zdravotnictví především z Čech a Slovenska. Pro našeho významného partnera v Rakousku HLEDÁME NALÉHAVĚ: - ZDRAVOTNÍ SESTRU Požadujeme: - vzdělání v oboru (minimálně SZŠ, velkou výhodou VOŠ, VŠ) - prokazatelná praxe v oboru v posledních 5 letech min. 3 roky souvislé praxe - komunikativní znalost NJ (výhodou B1, B2 certifikát) - bezúhonnost Nabízíme: - atraktivní finanční ohodnocení - nabízíme ohodnocení 1450 Euro netto (čistého) plus 13. a 14. plat a příplatky - možnost dalšího odborného vzdělávání a profesní rozvoj - odbornou pomoc při vyřizování potřebných formalit - ubytování zajištěno - zprostředkování práce pro uchazeče je bezplatné Pokud Vás tato nabídka oslovila, zašlete nám Váš profesní životopis v německém jazyce. GSH Quality Personal Více informací na strankách gsh-personal tečka de. ,Zdravotní sestra - DE, AT, CH


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace